HeimatLost – Caglar Yigitogullari Project, Germania

HeimatLost este o interpretare solo genul Shaman-Punk care spune povestea unui bărbat al cărui nume este Heimat și care nu se mai regăsește pe sine. Spectacolul invită publicul să stea în jurul unui foc și să dea ascultare povestitorului. Se creează un univers în miniatură în care structura creează și stăpânește propriile sale reguli în care interpretul este prins.

«»

HeimatLost is a solo Shaman-Punk performance which tells a story of a man whose name is Heimat and who is lost. The performance invites the audience to sit around a fire and listen to the storyteller. It creates a pocket universe where the structure creates and dominates its own rules in which the performer is trapped.

Caglar Yigitogullari Project – Un artist independent care își produce în principal lucrările solo în domeniul performance-ului. Mereu merge pe graniță și caută noul, neprevăzutul.

«»

Caglar Yigitogullari Project – An independent artist who mostly produces his solo works in the field of performance. Always walks on the border and searches for the new, unexpected.